OPEN HUIS OP LOCATIE ZATERDAG 3 JUNI VAN 11.00 T0T 13.00 UUR.
REEDS
70%
VERKOCHT

Ongekende luxe van het hoogste niveau

Bij Wonen aan het Alkmaardermeer wordt een uniek luxe penthouse gerealiseerd.

Het penthouse is gelegen op de gehele 4e verdieping en heeft een woonoppervlakte van 357 m2 met een buitenterras van 273 m2.

Vanuit  de woonkamer ervaart u een panoramisch uitzicht over het Alkmaardermeer en zijn omgeving. Het gehele penthouse wordt duurzaam verwarmd en gekoeld via een aardwarmtepomp. De grote glazen puien benadrukken het spectaculaire uitzicht gecombineerd met een drie meter hoog plafond.

De woning kan geheel naar eigen inzicht worden ingedeeld en ingericht. De architect heeft een voorbeeld plattegrond ingetekend waarbij de nadruk is gevestigd op het Alkmaardermeer.

Ook aan kantoor aan huis is gedacht. Er wordt een extra werk/kantoorruimte gerealiseerd die u naar eigen wens kunt inrichten. Na een dag van inspanning is het heerlijk om te ontspannen. In het penthouse beschikt u over uw eigen gym tevens voorzien van een luxe sauna. Geniet ook hier van het schitterende uitzicht tijdens uw workout.

Het luxe genieten gaat buiten ook verder. Via de dubbel aluminium schuifpuien betreedt u het zeer ruime dakterras van ruim 273 m2 met een spectaculair uitzicht. Het dakterras wordt voorzien van een grote zwem spa voor de ultieme ontspanning.

Heeft u interesse ? Wij nodigen u graag uit voor een tekensessie met de architect om alles af te stemmen op uw wensen.

Bij het penthouse heeft u ook de beschikking over een eigen botenligplaats, ruimte voor 2 parkeerplaatsen en een parkeerbox in de parkeerkelder.

 

Woningtype: D
Verdieping: 4
Woonoppervlakte: 356,99 m2
Dakterras: 273,84 m2
Koopsom: € 2.750.000,-- v.o.n.
Parkeerplek: 2 privé p.p. parkeergarage

Meer weten?

Heeft u interesse in dit fantastische penthouse? Neem contact op met de makelaar.

Goed nieuws: de verkoop is gestart!

Schrijf u nu in op het bouwnummer van uw voorkeur of bel de makelaar voor een afspraak:

Inschrijven

Top