Woondeal: voor de laatste 2 woningen! 1 havenligplaats en
1 p.p. de parkeergarage t.w.v. Є 37.500,- cadeau

Woningborg

Het complex wordt gerealiseerd onder Woningborg condities.
Deze condities beschermen u als koper tegen diverse risico’s.

Bouwen met Woningborg

Bij het kopen van een nieuwe woning let u waarschijnlijk op veel zaken; bijvoorbeeld hoe de woning eruit ziet, de kwaliteit van de gebruikte materialen en de locatie. Maar schenkt u ook voldoende aandacht aan de kwaliteit en de financiële positie van de bouwonderneming die uw woning gaat bouwen? En hoe zit het met garanties ten aanzien van de risico’s tijdens de bouwperiode of de garantieperiode na oplevering van uw huis?
Het kopen van een woning of appartement is vaak de grootste financiële stap in uw leven. Risico’s op technisch en financieel gebied dienen dan ook adequaat te worden afgedekt. En die risico’s zijn wel degelijk aanwezig!
Een bouwonderneming kan immers failliet gaan en waar kunt u dan terecht?

Woningborg-certificaat

Het Woningborg-certificaat biedt u als koper van een nieuwe woning altijd twee vaste vormen van zekerheid:

De afbouwwaarborg
Als uw bouwonderneming tijdens de bouw failliet gaat, zorgt Woningborg voor de afbouw van uw woning (inclusief het schriftelijk overeengekomen meer-/minderwerk).
De meerkosten van de afbouw ten opzichte van de nog te betalen resterende termijnen van de aanneemsom vallen onder de onbeperkte dekking van onze afbouwwaarborg. U betaalt in geval van afbouw dus nooit meer dan u was overeengekomen.

Interesse?

Heeft u interesse in één van de woningen? Schrijft u zich dan zo snel mogelijk in.
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Inschrijven

Top