Woondeal: voor de laatste 2 woningen! 1 havenligplaats en
1 p.p. de parkeergarage t.w.v. Є 37.500,- cadeau

Partners

ING

Bent u geïnteresseerd in een woning van het project Wonen aan het Alkmaardermeer? Laat dan snel een persoonlijke financiële check doen door ING. ING is de samenwerkende partner en zij bieden u een gratis oriënterend hypotheekgesprek aan. In dit gesprek worden uw financiële mogelijkheden in kaart gebracht en ontvangt u na het gesprek het ING Oriëntatie Certificaat. Deze kunt u vervolgens meesturen met de officiële inschrijving en zo laat u zien klaar te zijn voor de volgende stap

Maak kennis met Jeroen en Robin

Jeroen en Robin zijn persoonlijke Hypotheekadviseurs voor het project Wonen aan het Alkmaardermeer, zij kennen het project als geen ander. Ze kijken vrijblijvend met u mee naar de financiële mogelijkheden. 

Maak per email of telefonisch een afspraak met Jeroen of Robin en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op: 

jeroen.van.arum@ing.com
06-11040388

robin.friso@ing.com
06-11193953

Aannemer Tervoort Egmond

Tervoort Egmond ontwikkelt, bouwt, transformeert en pleegt onderhoud in de zakelijke markt. Bij Tervoort Egmond staat de mens centraal. In die sfeer wordt het optimale resultaat bereikt. Onze mensen willen samen met u trots zijn op het eindresultaat. Dat we daarin slagen, blijkt wel uit de tevredenheidsonderzoeken bij onze opdrachtgevers waar we een gemiddelde score van 8,4 behalen. Een uitstekend rapportcijfer! Tervoort Egmond is bouwen voor mensen, met mensen en door mensen.

www.tervoort.nl

Interesse?

Heeft u interesse in één van de woningen? Schrijft u zich dan zo snel mogelijk in.
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Inschrijven

Top